Mark Siewers

Wie is Mark?

Ik ben positief ingesteld en krijg veel energie van nieuwe uitdagingen. Ik ben analytisch sterk en vertaal uitdagingen graag naar een pragmatische aanpak.

Wat drijft jou in je werk?

Met een groep mensen met plezier samenwerken om mooie resultaten te behalen.

Waar geloof je in?

Vanuit mijn ervaring als teamsporter geloof ik dat een team dat met energie en plezier werkt vanuit een gezamenlijke ambitie en elkaar helpt veel kan bereiken. Dit sluit aan bij het doel van PRO6 managers: samen beter bouwen. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat oude structuren en muren, bijvoorbeeld tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer, een belemmering kunnen vormen om met elkaar die mooie resultaten te bereiken en plezier te hebben in je werk. Ik geloof dat ik als contractmanager, door mijn persoonlijke inbreng en door de juiste bouworganisatie- en contractvormen te kiezen, een positieve bijdrage aan dit doel kan leveren.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

we bij PRO6 één gezamenlijk doel: samen beter bouwen. Met mijn collega’s doe ik op projecten ervaringen op met nieuwe contract- en organisatievormen, zoals bouwteam en alliantie, die gericht zijn op een betere samenwerking in de bouw. Daarnaast is er bij PRO6 veel ruimte en tijd om mezelf te ontwikkelen en met collega’s na te denken over nieuwe concepten zoals flexibel contracteren. Doordat PRO6 holocratisch georganiseerd is, is er ook ruimte om binnen PRO6 rollen op te pakken die aansluiten bij mijn interesses en me de kans geven om me verder te ontwikkelen. Zo ben ik in de rol van kwaliteitsguru verantwoordelijk voor het behoud en de ontwikkeling van ons unieke – ISO9001 gecertificeerde, holocratische kwaliteitssysteem. De ervaringen die ik hiermee opdoe over holocratie hoop ik in de toekomst te vertalen naar nieuwe concepten en projecten.

PRO6 managers als organisatie

een Holocratische organisatie waarbij mensen met een grote diversiteit aan interesse, persoonlijkheid, achtergrond en kennis samen werken aan het gemeenschappelijke doel: samen beter bouwen. Dit zorgt ervoor dat wij elkaar stimuleren om onszelf en onze producten verder te ontwikkelen waarbij we veel aandacht hebben voor zowel de resultaten, als voor de mensen in het project en de organisatie.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort