Rik Wielink

Wie is Rik?

Ik ben een gedreven en enthousiast persoon met een open blik op de omgeving om mij heen. Hierin heb ik graag overzicht en zie ik het vooral als mijn taak om ieders expertise maximaal tot uiting te laten komen. Waar ik veel voldoening uit haal, is het kijken naar innovaties, kansen in een project en iets of iemand naar een hoger niveau weten te brengen.

Wat drijft jou in je werk?

Het verschil kunnen maken in een project of mijn omgeving, om op die manier een bijdrage te leveren aan het eindresultaat.

Waar geloof je in?

Dat de mens centraal staat in het succes van een project en dat daarmee een goede samenwerking van meerdere mensen onderling cruciaal is. Alle neuzen dezelfde kant op klinkt eenvoudig, maar blijft een uitdaging in een wereld waar elk persoon of partij met andere belangen en visies aan tafel zit. Ik geloof dan ook dat als je dit weet te realiseren, je project een succes gaat worden.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat…

Ik de volledige vrijheid voel en krijg om het pad uit te stippelen en te lopen zoals ik die zelf graag zou willen en ik daarin ondersteund wordt door aanwezige kennis(deling), netwerk en collega’s die bereid zijn je bij alles te helpen en je, wanneer nodig, ook een spiegel voorhouden.

PRO6 als organisatie is…

Is voor mij vooral een leuke en enthousiaste groep van mensen die divers zijn in kennis, ervaring en persoonlijkheid, maar allen erg benaderbaar en gedreven elkaar te helpen en te ontwikkelen

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort