Wolter Scholten

Wie is Wolter?

Ik ben iemand die graag als team een prestatie leverten doelen realiseert. Naast het leveren van een (team)prestatie vind ik ook de samenwerking en sociale aspecten van het werken in teams leuk en belangrijk.

Wat drijft jou in je werk?

Het bereiken van resultaat is mijn grootste drijfveer. Ik haal mijn energie uit complexe vraagstukken en projecten goed ten einde te brengen. Bij het overzicht houden over de materie en zaken integraal aanpakken ben ik in m’n element. Bij deze laatste streef ik ernaar zaken zo snel en efficiënt mogelijk te doen, met slimme inzet van mensen en middelen. Pragmatisme en eenvoud zijn daarbij sleutelwoorden.

Waar geloof je in?

Als je mensen in hun element zet (de dingen laat doen waar ze goed in zijn) en als ze werkzaamheden doen waar ze energie van krijgen, levert dat het beste en snelste resultaat.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat…

ik samen met mijn PRO6 collega’s in staat denk te zijn op een goede en slimme wijze (deel)projecten te realiseren. PRO6 investeert in de efficiency van haar teams, zowel in de infra, bouw als industrie, waardoor ik me kan ontwikkelen tot een allround projectmanager.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 is een breed georiënteerde organisatie met (specialistische) kennis op veel vlakken binnen het projectmanagement. Zij loopt voorop in het toepassen van SE en gebruik van tools als Relatics. PRO6 kenmerkt zich met een flexibele club ‘denkers en doeners’.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort