Werkweek van Annemarie

Annemarie is manager projectbeheersing en werkt sinds 2020 bij PRO6 managers. Neem hier een kijkje in hoe haar werkweek eruit ziet.

Maandag

Vandaag ben ik aan het werkin mijn rol Manager Projectbeheersing Da Costakade voor de gemeente Amsterdam. We zitten tegen het einde van het jaar aan, maar omdat het proces rondom de jaarafsluiting nieuw voor mij is, heb ik op de Weesperstraat bij het Ingenieursbureau van Amsterdam afgesproken met mijn voorganger op het project Da Costakade. Tussen de bedrijven door heb ik ook actief mijn HR rol voor PRO6 vervuld. Er is een collega langdurig ziek en er vertrekt een collega.  

Dinsdag

Vanochtend alweer erg vroeg op pad naar de bouwplaats in het Havengebied-Antwerpen. Hier wordt een biomassa-installatie gebouwd door een Duitse aannemer. Rond 7.30 uur heb ik met Matthijs op site afgesproken om samen verder te werken aan de planning. Op dit project zijn we ingevlogen om een integrale planning op te zetten om de deadline te halen voor de subsidie. Deze week dient er een conceptplanning te worden opgeleverd. We hebben verschillende meetings met onderaannemers gepland en sluiten af met opdrachtnemer en opdrachtgever. Na weer een lange rit naar huis wordt er even snel gegeten om daarna digitaal deel te nemen aan het MR overleg. Ik ben als ouder al meerdere jaren betrokken bij de middelbare school van mijn kinderen.

Woensdag

De woensdag start altijd vroeg voor mij. Iedere woensdagochtend ga ik namelijk een uurtje zwemmen en gelukkig mag dat weer. 

Maar vanuit het zwembad moet ik ook weer snel naar huis om op tijd aan te sluiten bij het bouwteamoverleg voor de Da Costakade. Hierin spreken alle IPM rolhouders van zowel de Gemeente Amsterdam als de opdrachtnemer de stand van zaken door. We zijn druk bezig om een vervolgopdracht voor het VO op te stellen. Tijdens de lunch rij ik naar ons kantoor in Amersfoort. Hier maak ik werk af en aan het einde van de middag bereid ik samen met Annette het interview van morgen voor een marktconsultatie voor.  

Donderdag

’s Ochtend meteen richting Amersfoort gereden voor het interview samen met Annette. Wij hadden het goed voorbereid. Dit wordt vervolgd. Daarna gezellig geluncht met de collega’s die op kantoor waren. Na de lunch een korte online vergadering voor het project in Antwerpen met Matthijs en de klant. Afgestemd wat de vervolg stappen zullen zijn naar aanleiding van de memo die Matthijs en ik hebben geschreven met daarin allerlei planningsissues.  

Vrijdag

Zoals je bij meerdere collega’s ook kan lezen en misschien al gelezen hebt is de vrijdag (traditioneel) dé PRO6 dag. Daar waar wij van maandag tot en met donderdag vooral aan onze projecten bij onze opdrachtgevers werken hebben we op vrijdag de samenwerkdag met collega’s en tijd voor onze ‘rollen’. Naast de HR-rol die eerder al voorbij kwam heb ik ook nog de rol van ‘arbeidsvoorwaarde beheerder’, ‘duurzaamheidsambassadeur’ en ‘auditor’.  

Deze ochtend besteed ik aan het nalopen van het HR handboek of deze nog actueel is voor 2022. Daarna voor volgende week het PRO6 ommetje bij mij door het Natuurpark Lelystad gepromoot. De middag afgerond door alle openstaande acties af te werken om goed het weekend in te kunnen gaan. 

Bekijk de gerelateerde vacature

Manager Projectbeheersing

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Onze werkwijze? Of simpelweg naar ons? Bel of mail ons, dat vinden we leuk en dan praten we graag met je verder!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort