Integrale kabel- en leiding infrastructuur

Groningen Seaports

Groningen Seaports is een beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven. Op dit terrein wordt momenteel hard gewerkt aan nieuwe bedrijfshuisvesting en fabrieken om groene producten te produceren. Denk hierbij aan bio-kerosine, plastics uit industriële suikers, groene waterstof en hernieuwbare grondstoffen uit afvalplastic. Prachtige initiatieven voor een betere wereld dus.

Onderdeel van de inrichting van het terrein is de realisatie van de integrale kabel- en leiding infrastructuur die deze fabrieken nodig hebben. Naast de gebruikelijke nutsvoorzieningen als gas, (afval-)water en elektriciteit, gaat het binnen dit project ook om het leveren van bijzondere grondstoffen als stoom, waterstof, stikstof, perslucht en zuurstof.

PRO6 managers verzorgt het projectmanagement voor het realiseren van deze infrastructuur. Wim Wessels is verantwoordelijk voor het hele project van ontwerp tot oplevering. De realisatie van dit project vindt plaats in de vorm van een Bouwteam.

?: Groningen Seaports

Wie of wat

Gerelateerde cases

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort