Aimée Molenaar

Wie is Aimée?

Ik ben van nature nieuwsgierig, fanatiek en hou er van om de verbinding te zoeken met mensen. Ik heb een achtergrond in de combinatie van aardwetenschappen en economie met een focus op duurzaamheidsvraagstukken. De combinatie leerde me om met verschillende brillen naar een probleem én de mogelijke oplossing te kijken. Mij eenvoudig kunnen verplaatsen in andere partijen, standpunten of mensen helpt me nu in mijn werk nog steeds om te verbinden en samen verder te komen.

Wat drijft jou in je werk?

Ik ben van nature erg nieuwsgierig, en ik ben dan ook altijd benieuwd naar het ‘waarom’. Daarnaast is bij mij alles 0 of 100, geen half werk. Die combinatie leidt ertoe dat ik altijd het onderste uit de kan wil halen en wil begrijpen hoe iets zit. Ik ben tevreden wanneer zaken zo goed als mogelijk afgerond zijn met een tevreden team en/of klant. Hoe complexer de zaak is, hoe leuker ik dat vind.

Waar geloof je in?

Dat een goede samenwerking echt de eerste stap is om alle betrokkenen ook als individuele partij te laten excelleren. In mijn studententijd heb ik jarenlang roeiploegen gecoach en in een roeiboot is de belangrijkste eerste stap ook dat je het sámen doet. Het individu kan nog zo goed zijn, maar als het team niet draait dan kun je die individuele kwaliteiten niet maximaal benutten. Pas wanneer een ploeg samen roeit, geeft dat elke roeier ook weer de mogelijkheid om het beste uit hem- of haarzelf te halen. Je hebt elkaar dus nodig om zelf te kunnen groeien. Ik geloof er in dat dit ook geldt buiten de boot.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat…

de aanmoediging om te blijven ontdekken, ontwikkelen en innoveren in al het werk verweven zit. Eigen initiatief staat hierbij centraal. Als je iets wil en je wil je daar voor inzetten, dan kun je bij PRO6 managers eigenlijk alles. Ook als dat misschien niet binnen het hokje van bijvoorbeeld een IPM rol past. Zo halen ook wij het beste in elkaar naar boven en maken we optimaal gebruik van ieders individuele kwaliteiten.

PRO6 managers als organisatie

is een open en warm bad van een diverse club mensen die een ding gemeen hebben: enthousiasme en hart voor de zaak. Het werken middels een holocratische structuur maakt alles en iedereen benaderbaar. Dit zorgt voor een hechte en fijne organisatie waar je wordt gezien als mens.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort