Aimée Molenaar

Wie is Aimée?

Ik ben nieuwsgierig, scherp, en betrokken. Naast dat ik een passie heb voor water(veiligheid), en hoogwaterbescherming, vind ik het ook leuk om in mijn vrije tijd langs of op het water te zijn. Een groot deel van mijn vrije tijd kun je me dan ook terug vinden langs het roeiwater in Amsterdam waar ik een damesploeg coach.

Wat drijft jou in je werk?

Ik ben van nature erg nieuwsgierig, en ik ben dan ook altijd benieuwd naar het ‘waarom’. Daarnaast hou ik niet van half werk. Die combinatie leidt ertoe dat ik altijd het onderste uit de kan wil halen en wil begrijpen hoe iets zit. Ik ben tevreden wanneer zaken zo goed als mogelijk gedaan zijn. Hoe complexer de zaak, hoe leuker ik dat vind.

Waar geloof je in?

Ik geloof erin dat een goede samenwerking een eerste stap is om alle betrokkenen ook als individuele partij te laten excelleren. In een roeiboot is de belangrijkste eerste stap ook dat je het samen doet. Pas wanneer de ploeg samen roeit geeft dat elke roeier de mogelijkheid om het beste uit hem- of haarzelf te halen. Je hebt elkaar dus nodig om zelf te kunnen groeien. Ik geloof er in dat dit ook geldt buiten de boot.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat…

de aanmoediging om te blijven ontdekken en ontwikkelen in al het werk verweven zit. Eigen initiatief staat hierbij centraal. Maar als je iets wil én je daar voor wil inzetten, dan kun je bij PRO6 managers eigenlijk alles.

PRO6 managers als organisatie

is een open en warm bad van enthousiaste en diverse mensen. Het werken middels een holocratische structuur maakt alles en iedereen benaderbaar en zorgt dat elke PRO6-er het beste uit zichzelf en elkaar wil halen.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort