Nadine Tegelbeckers

Wie is Nadine?

Ik ben een nieuwsgiering en enthousiast persoon die probeert met een open blik en zonder vooroordelen nieuwe situaties tegemoet te zien. Het onbekende is mijn horizon en dat brengt mij in onverwachte maar leerzame situaties.

Ik ben een persoon met een sterke eigen mening en daarbij niet bang om tegen de stroming in te gaan. Desalniettemin sta ik open voor de meningen van anderen en probeer ik juist een verbinding tussen mensen te faciliteren.

Wat drijft jou in je werk?

Vaak wordt het tot een goed einde brengen van een opdracht als de ultieme beloning gezien. Wat mij drijft is niet zozeer het goede eindresultaat, maar de weg daar naartoe. Als deze weg door alle betrokkenen als positief wordt ervaren, ontstaat er een commitment en openheid waarbij is een goed uitresultaat een logisch gevolg is.

Waar geloof je in?

Ik geloof in mensen die in hun kracht staan. Mensen die dicht bij zelfzelf blijven en energie krijgen van wat ze doen, zijn tot bijzondere dingen in staat.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

zij mij de vrijheid, steun en het vertrouwen geven om in het diepe te springen. Een manier van ontdekken en ontwikkelen die het beste bij mij past. Het bekende is de basis, het onbekende de ambitie.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een bedrijf met een open, respectvolle en toegankelijke cultuur met like-minded mensen waarbij veel ruimte is voor de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van de medewerkers. PRO6 stimuleert medewerkers te participeren in de bedrijfsvoering en daar ook zijn of haar verantwoordelijkheid in te nemen. Er is een hoge standaard van professionaliteit en kennis, maar ook humor en gezelligheid.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort