Quinten Niekrake

Wie is Quinten?

Ik ben een enthousiaste aanpakker die graag werkt aan resultaten met zijn collega’s. De projectenwereld ligt mij goed, omdat ik graag werk aan concrete doelen en in mijn projecten ook echt daadwerkelijk buiten het resultaat van mijn werk kan zien. De sector van bouw en infrastructuur past mij dus erg goed tot nu toe.

In mijn werk vind ik het belangrijk om kennis en ervaring te delen met anderen. In mijn projecten draag ik dus kennis over naar klanten en spar ik met teamleden om zo bij te dragen aan ieders persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Naast PRO6’er ben ik ook de vriend van Marleen en trotse vader van onze dochter Veerle. In de vrije uurtjes fiets ik graag een rondje met de racefiets door de Noord-Hollandse duinen.

Wat drijft jou in je werk?

In mijn werk als contractmanager draag ik graag bij aan het verbeteren van de samenwerking tussen partijen. Ik bespreek hierbij zowel de behoefte van de teamleden in het project, als ook naar de (organisatie-)doelen van partijen en hoe we van daaruit beter met elkaar kunnen samenwerken.

Waar geloof je in en werk je naar toe in je werk?

Ik geloof dat de mensen in het project samen het verschil maken. Dit betekent voor mij dat ik in projecten er graag aan bijdraag dat we niet alleen het project verder brengen maar ook gewoon leuk werk doen met elkaar. In projecten draag ik dan ook graag bij aan zowel de inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling van mijn teamleden.

Hoe draagt PRO6 managers bij aan jouw ontwikkeling en ambitie?

Allereerst geeft de holacratische werkwijze binnen PRO6 mij de ruimte om in verschillende rollen bij te dragen aan PRO6 en mijzelf daarmee ook verder te ontwikkelen passend mij mijn drijfveren en ambities.

Daarnaast zijn er, naast de ruime mogelijkheid voor het volgen van opleidingen, binnen PRO6 veel mogelijkheden om van elkaar te leren. Zo doorgronden wij tijdens intervisiemomenten met elkaar ook situaties waar we tegenaan lopen. Vooral dit leren van elkaar helpt mij om zowel inhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen.

PRO6 managers als organisatie is voor mij…

Enerzijds een warme club collega’s waarmee ik met veel plezier samenwerk en elkaar help ontwikkelen. Anderzijds vind ik in PRO6 een gedreven club professionals die graag actief willen bijdragen aan het beter en leuker maken van projecten in de bouw. Deze gedrevenheid past heel goed bij mijn motto: “Just do it!”

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort