Yvonne Korver

Wie is Yvonne?

Ik ben enthousiast en positief en interesseer me voor wat mensen en teams beweegt. Ik ben iemand met een visie, resultaatsgericht, leergierig, eerlijk en open. Samenwerking is een rode draad in mijn werk. Het verbinden van mensen en partijen doe ik met veel plezier. Ik werk graag op het snijvlak van klantvraag en interpretatie door Opdrachtnemer. Verder heb ik grote interesse en affiniteit in kostenbeheersing en planning.

Wat drijft jou in je werk?

Met een groep mensen projectdoelen / resultaat bereiken. Mensen verbinden aan het idee, plan of doel. Mensen of teams beter maken, laten excelleren. (Mee)bedenken en implementeren van pragmatische en vernieuwende methodieken of maatregelen die wel werken. Ik ben altijd op zoek naar hoe het makkelijker en beter kan.

Waar geloof je in?

Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid waarbij ik geïnspireerd ben door Brene Brown. Dagelijks zie ik steeds meer verbinding door intuïtie en kwetsbaarheid. Dat vraagt moed en lef.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

ik in mijn eigen vrijheid me kan ontwikkelen. Vanwege onze holocratische aanpak, is er geen hiërarchie en zijn er nauwelijks protocollen en procedures. Daarmee kan ik me bewegen in een organisatie met veel passie, innovatie, vrijheid en plezier welke optimaal tot uiting komt voor zowel de organisatie als alle collega’s. .

PRO6 managers als organisatie

Nieuwsgierig, proactief, doortastend, resultaatgericht, creatief, breed werkveld, goede balans in mix van medewerkers, direct, vernieuwend. Kortom….DUURZAAM!!

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort