Werkweek van Aimée

Maandag

De week begint voor mij tegenwoordig met een meeting samen met de gemeente Amsterdam. Samen met een collega begeleiden wij hen bij het inregelen van af- en opleveren van het project de Entree. Elke maandagochtend hebben we hiervoor overleg met het team vanuit Amsterdam. De acties die uit het overleg komen vormen de basis van de werkzaamheden voor de rest van de dag. Vandaag werk ik aan de uitwerking van het openstellingsplan. Volgende week dinsdag zitten we weer samen met de opdrachtnemer van het project en dan moet dit klaar zijn. Dit doe ik vanuit huis.

Dinsdag

Dinsdag werk ik op kantoor in Barneveld bij ELIQUO Water and Energy. Voor hen ben ik sinds samen met Lucas verantwoordelijk voor de projectbeheersing van verschillende projecten. Deze klus hebben we overgenomen van collega Annemarie. Een van de projecten is een zuivering in Wervershoof. Daar bouwt ELIQUO een proefopstelling waar medicijnresten en hormoonstoffen uit het rioolwater worden gefilterd door middel van ozon. Het project heeft dan ook de toepasselijke naam Ge(O)zond Water. Hiervoor regel ik vooral dat het financiële plaatje in orde blijft.

Woensdag

Ook voor ELIQUO werk ik samen met collega Camiel aan een ander project: de rioolwaterzuivering in Dodewaard. Hiervoor maken we het opleverdossier. Het opleverdossier hebben we ingediend bij het waterschap en met hun opmerkingen ga ik vandaag aan de slag. Ook heb ik vandaag een meeting over de officiële opening van de zuivering. We spreken hierin het een en ander door qua acties.
Daarnaast werk ik vandaag aan de afronding van een project op de Oranje Loper.

Donderdag

Vandaag werk ik weer in Barneveld, maar werk ik voornamelijk aan een andere klus dan dinsdag. ’s Ochtends doe ik eerst wat financiele administratie. Dit gaat voor al onze projecten door elkaar heen en moet vooral gewoon zo snel mogelijk en zo secuur mogelijk gebeuren.

In de middag werk ik aan de vervanging van de warmtekrachtkoppeling-installaties bij de rioolwaterzuiveringen in Assen en Scheemda. Hiervoor maak ik, naast de financiele administratie waar ik voor alle projecten verantwoordelijk voor ben, een eisenverficatie systeem. De eisen uit het contract moeten hiervoor in ons systeem gezet worden en er moet eis duidelijk worden hoe de eisen geverifieerd worden en of ze dit inmiddels wellicht al zijn. Aan het eind van het project is dan in een oogopslag duidelijk of we aan het contract hebben voldaan.

Vrijdag

De laatste dag van de week is onze standaard PRO6 dag en vandaag zit ik dan ook op kantoor in Amersfoort. Na vier dagen voor de klant werken, zetten we vrijdag tijd opzij om aan PRO6 te werken. Als eerste zet ik vandaag tijd opzij om aan onze website te werken en wat dingen te finetunen. Dit doe ik vanuit mijn rol Websitebeheer. Als je meer wil weten over waarom wij rollen hebben en hoe dat werkt, kun je daar hier meer over lezen. Samen met Matthijs hebben we dit jaar tijd gestoken in het bouwen van een nieuwe website (yes, degene waarop je dit leest!). Daarna heb ik een check-in met Lucas en Annemarie om te kijken hoe onze projecten bij ELIQUO lopen.

Op vrijdag hebben we ook altijd een grote gezamenlijke lunch. Na de lunch hebben we een meeting voor onze podcast. Samen met Joost, Camiel en Quinten zijn we daar recent mee gestart. ‘De BouwHub’ is hier te luisteren.

’s Middags heb ik ook nog een mentor gesprek. Iedereen bij PRO6 heeft een mentor, of je nu junior of senior bent. Ik heb Bas gekozen als mijn mentor en samen spreken we mijn ontwikkelingsplan en voortgang door. Dit heb je verder helemaal zelf in handen en je mentor begeleidt je hierbij. We luiden het weekend in met een vrijdagmiddag borrel!

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Onze werkwijze? Of simpelweg naar ons? Bel of mail ons, dat vinden we leuk en dan praten we graag met je verder!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort