Werkweek van Aimée

Aimée werkt sinds begin 2021 bij PRO6. Ze is nieuwsgierig, een beetje eigenwijs en altijd een positieve noot in teams. Ze neemt je mee in haar werkweek.

Maandag

De week begint voor mij met een meeting met de gemeente Amsterdam. Samen met een collega begeleiden wij hen bij het inregelen van af- en opleveren van het het project de Entree. Elke maandagochtend hebben we hiervoor overleg met het team vanuit Amsterdam. De acties die uit het overleg komen vormen de basis van de werkzaamheden voor de rest van de dag. Vandaag werk ik aan de uitwerking van het openstellingsplan.

Volgende week dinsdag zitten we weer samen met de opdrachtnemer van het project en dan moet dit klaar zijn. Dit doe ik vanuit huis.

Dinsdag

Dinsdag werk ik op kantoor in Amersfoort aan de nieuwbouw van de middelbare school de Amersfoortse Berg‘. Annette is projectmanager en Nadine neemt hier het contractmanagement voor haar rekening. Ik ondersteun hen waar nodig en doe daarnaast een stuk projectbeheersing. Vandaag ben ik bezig aan de eerste stukken voor de selectiefase van de aanbesteding. Deze moeten worden geschreven en klaargezet zodat we binnenkort van start kunnen.

Woensdag

Op woensdagen werk ik in Dinteloord. Hier, bij een van de tuinders, is de projectlocatie van het project OSIRIS. Namens het Warmtebedrijf West-Brabant werken we in bouwteamverband aan de voorbereiding van de aanleg van de warmte- en CO2 leidingen. Naast de externe collega’s, werken er ook heel wat PRO6-ers aan dit project. Ook hen tref ik elke woensdag in het zuiden van Nederland.

’s Ochtends hebben we altijd een wekelijks bouwteam overleg met het hele team en de rest van de dag loopt vaak ook snel vol. Vandaag hebben we een risicosessie die ik met Camiel organiseer. Deze moeten we voorbereiden, geven en vervolgens uitwerken. Zat werk voor de rest van de dag dus.

Donderdag

Donderdag ga ik meestal ook richting Dinteloord. Vandaag besteed ik tijd aan het uitwerken van een planning die we op de Project Start-Up hebben gemaakt. Deze bestaat nu nog uit post-its die op een tijdlijn zijn geplakt en moet gedigitaliseerd worden. Een mooi werkje om het project weer wat overzichtelijker te maken.

’s Middags rijden Camiel en ik richting PreZero in Roosendaal. Zij gaan straks de warmte en CO2 leveren vanuit hun AfvalEnergieCentrale. Hier hebben we een meeting met het omgevingsteam over de komende tijd

Vrijdag

De laatste dag van de week is onze standaard PRO6 dag en vandaag zit ik dan ook op kantoor in Amersfoort. Na vier dagen voor de klant werken, zetten we vrijdag tijd opzij om aan PRO6 te werken. Als eerste werk ik aan onze website en ga ik wat dingen finetunen. Dit doe ik vanuit mijn rol Websitebeheer. Samen met Matthijs hebben we tijd gestoken in het bouwen van een nieuwe website (yes, degene waarop je dit leest!). Daarna heb ik een projectbeheersing check-in. Hierin hebben we het eens in de maand met alle projectbeheersers van PRO6 over onderwerpen die ons de afgelopen maand hebben beziggehouden of waar we aan gewerkt hebben. Deze week presenteren Lucas en ik ons nieuw gemaakt Document Management Systeem in Relatics.

 

Op vrijdag hebben we ook altijd een grote gezamenlijke lunch. Met alle collega’s eten we aan een lange tafel en praten we bij over onze projecten en avonturen. Na de lunch hebben we een meeting voor onze podcast ‘De BouwHub’. Samen met Joost, Camiel en Quinten maak ik plannen voor nieuwe afleveringen en maken we een lijst van interessante gasten.

’s Middags heb ik ook nog een mentor gesprek. Iedereen bij PRO6 heeft een mentor, of je nu junior of senior bent. Ik heb Bas gekozen als mijn mentor en samen spreken we mijn ontwikkelingsplan en voortgang door. Dit heb je verder helemaal zelf in handen en je mentor begeleidt je hierbij. We luiden het weekend in met een vrijdagmiddag borrel!

Bekijk de gerelateerde vacature

Projectbeheerser

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Onze werkwijze? Of simpelweg naar ons? Bel of mail ons, dat vinden we leuk en dan praten we graag met je verder!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort