Lucas Geerts

Wie is Lucas?

Ik ben enthousiast, sociaal en lach graag. Daarnaast houd ik van een druk bestaan en spontane activiteiten. Ik ben gestructureerd, analytisch en genuanceerd, maar houd ook van het onverwachte, en daar flexibel mee om kunnen gaan.

Wat drijft jou in je werk?

Wat me drijft is mijn passie om me in te zetten voor het een goed proces en te zien dat dat zijn vruchten afwerpt. Het geeft me veel voldoening als projecten efficiënt gerealiseerd worden en de samenwerking soepel verloopt.

Waar geloof je in?

Ik streef ernaar in alles wat ik doe het goede te doen. Voor mij persoonlijk betekent dat leven zoals ik me voorstel dat Jezus zou doen in mijn situatie, met mijn vaardigheden. Ik wil dat mijn liefde voor de mensen om me heen blijkt uit al mijn doen en laten en zo zorgen voor een betere wereld, te beginnen in mijn eigen omgeving en relaties. Ik kijk daarom ook altijd naar de mens achter de functie, en als ik ergens voor ga, ga ik er vol voor.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

ze mij de kansen hebben geboden om me razendsnel te ontwikkelen tot een veelzijdige projectbeheerser. Ik word uitgedaagd om nieuwe rollen op me te nemen en heb goed zelf in de hand in welke richting ik me specialiseer of verbreed. De holocratische organisatiestructuur en de vrijheid die dat met zich meebrengt, zorgen ervoor dat ik me ten volle kan ontplooien.

PRO6 managers als organisatie is

een prettige, proactieve en professionele club. We zijn mensgericht en weten van aanpakken. Met een schat aan expertise in huis zorgt dit uiteindelijk voor de beste resultaten.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort