Mediation en Crisismanagement

Mediation en Crisismanagement

Complexe projecten kunnen geregeld verzanden in gedoe en impasses. In de afgelopen jaren zijn wij geregeld gevraagd om deze impasses binnen en/of tussen teams te onderzoeken en te komen met aanbevelingen en interventies om uit de impasses te komen om de projecten te verbeteren. Door onze ervaring binnen een grote verscheidheid van projecten en ervaring met mediation en crisismanagement, weten wij in korte tijd de thermometer in het project te steken.

Met ervaren teamcoaches leggen wij de hete brij bloot, werken we aan onderlinge veiligheid en vertrouwen, en begeleiden we projectteams bij de implementatie van dat wat iedereen al wist, namelijk onze onafhankelijke aanbevelingen.

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior, medior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Hulp in uw project nodig?

Een vastgelopen project en nieuwsgierig geworden naar wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op.

Actueel

15 jaar PRO6 managers

Dit jaar bestaat PRO6 managers 15 jaar. Het is tijd voor ons derde lustrum. Vanaf deze pagina nemen we je mee in alles wat we dit... lees verder

ISO9001

Wij waren in 2017 de eerste holacratisch georganiseerde organisatie ter wereld die het ISO9001 certificaat ontving van CIIO (meer weten over holocratie? Wat, hoe en waarom? Klik... lees verder

Podcast

de BouwHub-date

Inmiddels een tijd geleden postte we hier een stuk over onze allereerste pilot aflevering van 'de BouwHub'. Inmiddels zijn we al bij de zesde aflevering beland.... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort