Bureauweekend 2023

Op 6 oktober was het eindelijk zo ver.. het Bureauweekend! Na maanden van plannen maken en voorpret, verzamelden alle PRO6 collega’s én hun partners zich ’s ochtends op kantoor voor 2 dagen ontspannen met elkaar. Heleen en Inge hebben, als de organisatie van dit jaar, een divers programma samengesteld met projectgerelateerde inhoud, iets sportiefs, maar vooral lekker eten en tijd voor elkaar.

Vrijdag

De bestemming van het weekend was in juni op ludieke wijze al bekend gemaakt; dit jaar werd het onze “thuisstad” Amersfoort! We hebben daar dan wel ons kantoor, maar in de binnenstad komen we eigenlijk zelden. Dat betekende wel dat iedereen zich vrijdagochtend net als op een normale vrijdag verzamelde op kantoor. Voor veel partners was het de eerste keer op kantoor, dus extra leuk om eindelijk te kunnen laten zien waar collega’s de meeste (vrij)dagen doorbrengen. Joost Merema nam iedereen mee in de wereld van Groningse aardbevingen en het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) waar een aantal collega’s al geruime tijd aan het programma Duurzaam Herstel werken. Daarna was het de beurt aan de Annette’s; PRO6-er Annette Biesboer en haar opdrachtgever Annette Berrevoets (Stichting Onderwijsgroep Amersfoort) om te vertellen over een Amersfoorts project; de vernieuwing van de middelbare school ‘de Amersfoortse Berg‘.

Voor het middagprogramma reden we naar Bunschoten voor een inspirerende sessie bij Waypoint. Dit is een stichting die ambulante begeleiding biedt voor verslaafden en hun naasten. Cliënten kunnen hier een re-integratietraject volgen in het werkbedrijf. In groepen hebben wij onze kennis ingezet om Waypoint te helpen met diverse vraagstukken, zoals bijvoorbeeld het inzetten van Social Return en het vergroten van hun zichtbaarheid. Het was gaaf om te zien hoe bevlogen iedereen aan de slag ging met de vraagstukken en welke mooie initiatieven er zijn ontstaan. Daarnaast hebben we in de werkplaats samen een groot kunstwerk gemaakt dat op ons kantoor komt te hangen.

De eerste dag van ons weekend eindigde met een ontspannen diner bij Wijnbar & Restaurant Merlot. Na een gezellige borrel met een glas champagne en heerlijke amuses, hebben we genoten van een uitgebreid 5 gangen diner en fijne gesprekken met elkaar. De avond werd feestelijk afgesloten met een spetterend verrassingsoptreden van Annette, Heleen en Inge die uit volle borst “Ademnood” zongen, mét het bijbehorende dansje.

Zaterdag

Zaterdagochtend werden we opgewacht door twee gidsen van de Amersfoortse Gilde en met hen hebben we een wandeling gemaakt door de prachtige binnenstad van Amersfoort. Hoogtepunt was het bezoek aan de Mannenzaal en de Kuiperij; 2 bijzondere locaties waar je normaal gesproken niet zo snel terecht komt. Aansluitend hebben we de rest van de stad bekeken vanuit de rondvaartboot.  

De laatste bestemming van het weekend was het Henschotermeer. Na aankomst werd iedereen gelijk duidelijk wat de middagactiviteit zou zijn; lasergamen in het bos! Legerjasjes en petjes werden aangetrokken en de groene schmink op het gezicht gesmeerd. De fanatieke kant van de PRO6-ers kwam al snel naar boven en er werd direct strategisch gespeeld. Het was een geweldig gezicht om de teams te zien samenwerken, liggend in het gras hun kans afwachten om de tegenstander te raken. Absoluut een van de vele hoogtepunten van een geslaagd weekend!


Actueel

Bureauweekend 2023

Op 6 oktober was het eindelijk zo ver.. het Bureauweekend! Na maanden van plannen maken en voorpret, verzamelden alle PRO6 collega’s én hun partners zich ’s... lees verder

Blog

Werken in een holacratische organisatie

Werken bij PRO6 Managers betekent werken volgens de principes van Holacracy. Voor nieuwe collega’s die altijd bij hiërarchisch georganiseerde bedrijven hebben gewerkt is dat vaak een... lees verder

Blog

Projectsucces is 20% inhoud en 80% samenwerking

PRO6 managers is een projectmanagementbureau, het is de kern van wat wij doen. Het managen van projecten doen we in de vorm van contractmanagement, project-/ procesbeheersing... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort