Systems Engineering

Systems Engineering

Systems Engineering is een hulpmiddel om projecten beter te stroomlijnen. Begeleiding, begrip en werkbare instructies zijn cruciaal voor het slagen. Zonder duidelijkheid is het namelijk eerder een last dan het gewenste hulpmiddel. Onze specialisten staan niet centraal in het proces, maar begeleiden ontwerpers, managers, werkvoorbereiders en uitvoerders om Systems Engineering in te zetten voor een betere kwaliteit van de projecten.

Waar wij in kunnen ondersteunen?

  • Begeleiding aan de zijde van het projectteam van de opdrachtgevers in de opzet van klanteisen specificaties.
  • Het reviewen van vraagspecificaties.
  • Meewerken aan de zijde van opdrachtnemers aan het proces. Dit doen we vanaf de inventarisatie van eisen en wensen tot het afronden van een uitvoerbaar en geverifieerd ontwerp.

Benieuwd waar we momenteel Systems Engineering doen?

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior, medior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Op zoek naar een SE-er?

Wij hebben deze rol al op velen projecten vervuld en praten graag met je door! Neem contact met ons op en dan zien we elkaar snel.

Actueel

Bureauweekend 2023

Op 6 oktober was het eindelijk zo ver.. het Bureauweekend! Na maanden van plannen maken en voorpret, verzamelden alle PRO6 collega’s én hun partners zich ’s... lees verder

Blog

Werken in een holacratische organisatie

Werken bij PRO6 Managers betekent werken volgens de principes van Holacracy. Voor nieuwe collega’s die altijd bij hiërarchisch georganiseerde bedrijven hebben gewerkt is dat vaak een... lees verder

Blog

Projectsucces is 20% inhoud en 80% samenwerking

PRO6 managers is een projectmanagementbureau, het is de kern van wat wij doen. Het managen van projecten doen we in de vorm van contractmanagement, project-/ procesbeheersing... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort