de BouwHub-date

Inmiddels een tijd geleden postte we hier een stuk over onze allereerste pilot aflevering van ‘de BouwHub‘. Inmiddels zijn we al bij de zesde aflevering beland.

Hierin praat Joost met Jeffrey Rampaart van Smart Insights over TeamValue. Bij de gemeente Zeist pakte Jeffery de infra projecten compleet anders aan op basis van onderzoek dat hij de jaren ervoor zelf heeft gedaan. Door de nieuwe inzichten die hij hier opdeed vond hij een nieuwe samenwerkingsvorm voor de bouw uit. Met onze purpose ‘Samen Beter Bouwen’ was de keuze voor Jeffrey daarmee niet meer dan vanzelfsprekend. Meer weten? Zelf kan hij je hier veel beter over vertellen! Je hoort hem in de zesde aflevering van ‘de BouwHub’.

In de vijfde aflevering gaat Joost in gesprek met Andrea Chao van Bird&Bird. Samen praten ze over de positie die het contract heeft in het contact. Snappen wat wortels, ladders en schuttingen hiermee te maken hebben? Dan is de vijfde aflevering voor jou!

Een aflevering eerder was Freek van Berkel te gast in onze podcast studio. Hij is organisatiepsycholoog bij Common Eye en is gespecialiseerd in samenwerkingsverbanden. Deze podcast gaat dan ook over groepsdynamieken, en samen gaan we op zoek naar het antwoord op vragen als: Hoe werken tenders op het gebied van samenwerking en wat is de kracht van samenwerken?


Actueel

Blog

Projectsucces is 20% inhoud en 80% samenwerking

PRO6 managers is een projectmanagementbureau, het is de kern van wat wij doen. Het managen van projecten doen we in de vorm van contractmanagement, project-/ procesbeheersing... lees verder

Blog

Contractmanagement bij PRO6

Een van de pijlers van PRO6 managers is het contractmanagement. Onze collega’s Mark en Quinten nemen je mee in de diversiteit van dit vak. Mark Siewers... lees verder

15 jaar PRO6 managers

Dit jaar bestaat PRO6 managers 15 jaar. Het is tijd voor ons derde lustrum. Vanaf deze pagina nemen we je mee in alles wat we dit... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort