Tendermanagement

Tendermanagement

PRO6 managers heeft inmiddels aan vele tenders meegewerkt. Dat doen we in de rol van tendermanager, als sleutelfunctionaris met een beoogde rol in het toekomstig projectteam of als adviseur op de gunningscriteria. Bij de aanbesteding van bouwteams bijvoorbeeld, zien we vaak min of meer dezelfde gunningscriteria terug komen. Door onze ervaring met tendermanagement door het meewerken in bouwteams, onze kennis van opdrachtgevers en de vele tenders die we gedaan hebben, doorgronden we nieuwe uitvragen snel. Daarbij kunnen we putten uit een scala aan in te zetten maatregelen, waardoor we effectief bijdragen aan plannen ten aanzien van bijvoorbeeld samenwerking, het prijsvormingsproces en duurzaamheid.

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior, medior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Tender in aantocht?

We helpen je graag in onze rol van tendermanager of als adviseur. Neem gerust contact met ons op en dan praten we verder over de mogelijkheden!

Actueel

Contractmanagement bij PRO6

Een van de pijlers van PRO6 managers is het contractmanagement. Onze collega’s Mark en Quinten nemen je mee in de diversiteit van dit vak. Mark Siewers... lees verder

15 jaar PRO6 managers

Dit jaar bestaat PRO6 managers 15 jaar. Het is tijd voor ons derde lustrum. Vanaf deze pagina nemen we je mee in alles wat we dit... lees verder

ISO9001

Wij waren in 2017 de eerste holacratisch georganiseerde organisatie ter wereld die het ISO9001 certificaat ontving van CIIO (meer weten over holocratie? Wat, hoe en waarom? Klik... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort