Adaptieve Teams

Afstuderen bij PRO6

In ons dagelijkse werk, zien we regelmatig nieuwe gezichten. Zowel binnen organisaties als in de teams waar we projecten mee oppakken. In beide gevallen is het een combinatie van ‘eigen’ en specialistische inhuur. Op zichzelf lijkt dat geen probleem, want je hebt hierdoor het beste van twee werelden. Toch?

Dat zien wij dus een beetje anders. Want wanneer de teams steeds wisselen en specialisten na het project weer vertrekken, hoe behoud je dan de kennis? Hoe kom je samen verder en werk je aan innovatieve oplossingen? En last but not least: hoe speel je in op de veranderende marktomstandigheden? Mogelijk gaan verschillende projectorganisaties anders om met het inrichten van hun organisaties en heeft dit ook uitwerking op de manier waarop zij hun projectmanagement (kunnen) invullen.

Ben jij een student bestuurskunde of volg je een bedrijfseconomische studie? Dan is dit onderwerp wellicht interessant genoeg om uit te diepen in je afstudeeronderzoek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ook naar jouw verhaal. Laat ons vooral even weten dat je interesse hebt.

Afstuderen

Duurzame Scholen

De uitdaging Tijdens de COVID-19 pandemie werd plotsklaps duidelijk dat op veel scholen de klimaatbeheersing verre van op orde was. In de klaslokalen moest, om verspreiding…lees verder

Risico-gestuurd toetsen

Kwaliteitsborging is van groot belang. In het verleden werden daar lange eisenlijsten voor gebruikt binnen de branche. Pas als alles afgevinkt was, was de kwaliteit voldoende…lees verder

Programmatisch Inkopen

Binnen bouw en infra liggen grote uitdagingen als het gaat om verduurzaming, digitalisering en vergroting van de bouwcapaciteit. De uitdaging zit vooral in het inkopen op…lees verder

Wie of wat

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort