Programmatisch Inkopen

Afstuderen bij PRO6

Binnen bouw en infra liggen grote uitdagingen als het gaat om verduurzaming, digitalisering en vergroting van de bouwcapaciteit. De uitdaging zit vooral in het inkopen op één project, terwijl we dat liever breder in zouden kopen. Enerzijds om meer grip te houden op de projecten, anderzijds om zo beter te kunnen werken aan de grote transities waar we nu en de komende jaren mee te maken krijgen.  
Om die reden vragen wij ons regelmatig af of we niet ‘over projecten heen’ kunnen contracteren. Wij denken dat de recent opgekomen samenwerkingsvorm van programmatische inkopen een waardevolle bijdrage kan leveren aan dit uitgangspunt.

Ben jij benieuwd waar we nu staan en wat we moeten veranderen om dit daadwerkelijk toe te kunnen passen in ons dagelijks werk? Dan dagen we jou uit om hier je afstudeeronderzoek aan te wijden. Naast voor studenten Construction Management & Engineering (CME) zou dit onderwerp interessant kunnen zijn vanuit het perspectief van bouwkunde, sociale geografie & planologie of civiele techniek. Interesse? Laat het ons weten!

Afstuderen

Duurzame Scholen

De uitdaging Tijdens de COVID-19 pandemie werd plotsklaps duidelijk dat op veel scholen de klimaatbeheersing verre van op orde was. In de klaslokalen moest, om verspreiding…lees verder

Risico-gestuurd toetsen

Kwaliteitsborging is van groot belang. In het verleden werden daar lange eisenlijsten voor gebruikt binnen de branche. Pas als alles afgevinkt was, was de kwaliteit voldoende…lees verder

Programmatisch Inkopen

Binnen bouw en infra liggen grote uitdagingen als het gaat om verduurzaming, digitalisering en vergroting van de bouwcapaciteit. De uitdaging zit vooral in het inkopen op…lees verder

Wie of wat

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort