Toepassing SE

Afstuderen bij PRO6

Systems Engineering (SE) is een veelgehoorde term als het gaat om het gestructureerd verwerken van grote hoeveelheden informatie. Op de bouw wordt het, gezien de nog altijd groeiende hoeveelheid informatie in een project, ingezet om het overzicht in het project te behouden. Dit kan gaan over onder andere de contractbeheersing, wijzigingen en gesprekken met stakeholders.

Academisch gezien is Systems Engineering ook een thema dat nog volop in ontwikkeling is. Als PRO6 managers werken we graag aan het verder ontwikkelen van systems engineering door bij te dragen aan de nieuwste, academische ontwikkelingen.

Heb jij al eerder kennis opgedaan over Systems Engineering, maar wil je je daar in een afstudeeronderzoek nog meer in verdiepen? Ben je daarnaast ook nieuwsgierig naar de toepassing van deze theorie in projecten? Reageer dan snel!

Afstuderen

Duurzame Scholen

De uitdaging Tijdens de COVID-19 pandemie werd plotsklaps duidelijk dat op veel scholen de klimaatbeheersing verre van op orde was. In de klaslokalen moest, om verspreiding…lees verder

Risico-gestuurd toetsen

Kwaliteitsborging is van groot belang. In het verleden werden daar lange eisenlijsten voor gebruikt binnen de branche. Pas als alles afgevinkt was, was de kwaliteit voldoende…lees verder

Programmatisch Inkopen

Binnen bouw en infra liggen grote uitdagingen als het gaat om verduurzaming, digitalisering en vergroting van de bouwcapaciteit. De uitdaging zit vooral in het inkopen op…lees verder

Wie of wat

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort