Projectbeheersing

Projectbeheersing

Onze hands-on mentaliteit komt met name tot uiting op het gebied van projectbeheersing. De visie hierop hebben we uitgewerkt onder de noemer Kwalitijd. Ja, je leest het goed. Geen typefout, maar een bewuste samenvoeging van kwaliteit en tijd. Twee onderdelen binnen een project die niet zonder elkaar kunnen.

KWALITIJD is een overtuiging en komt voort uit onze ‘Samen Beter Bouwen’ ambitie. Waarom? We leveren kwalitatieve diensten binnen de afgesproken tijd. Klinkt logisch? Dat is het ook. Helaas zien we dit binnen de bouw echter nog vaak spaak lopen. Dit heeft te maken met oude gewoontes, keurslijven, overbodige documenten, een gebrek aan communicatie en tijdsdruk. Zonde, want het kan zoveel beter en vooral: leuker!

Door de focus op Kwalitijd ga je tijd (en dus geld) besparen, heb je focus op de mijlpalen die er echt toe doen en heb je aandacht voor het borgen van de kwaliteit. Dat dit zal leiden tot minder frustratie, herstel-werkzaamheden en afbreuk van vertrouwen is navenant: afspraken zijn vooraf gemaakt en iedereen focust zich op zijn of haar deel. Uiteindelijk is iedereen tevreden wanneer er op tijd wordt geleverd en iedereen tevreden is over de kwaliteit (geen herstelkosten, geen extra toezicht, geen overkill aan kwaliteitscontroles omdat het vertrouwen weg is, etc.).

Waar wij in kunnen ondersteunen?

  • Het opzetten van Systems Engineering en informatiemanagement
  • Het leveren van Kwaliteitsmanagement
  • Het leveren van Risicomanagement
  • Opzetten en bijhouden van een planning

Benieuwd waar we momenteel projectbeheersing doen?

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior, medior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Behoefte aan een Projectbeheerser?

Ben je op zoek naar de goede projectbeheerser of manager projectbeheersing? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op en dan praten we samen door over wat de mogelijkeheden zijn!

Actueel

Contractmanagement bij PRO6

Een van de pijlers van PRO6 managers is het contractmanagement. Onze collega’s Mark en Quinten nemen je mee in de diversiteit van dit vak. Mark Siewers... lees verder

15 jaar PRO6 managers

Dit jaar bestaat PRO6 managers 15 jaar. Het is tijd voor ons derde lustrum. Vanaf deze pagina nemen we je mee in alles wat we dit... lees verder

ISO9001

Wij waren in 2017 de eerste holacratisch georganiseerde organisatie ter wereld die het ISO9001 certificaat ontving van CIIO (meer weten over holocratie? Wat, hoe en waarom? Klik... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort