Projectmanagement

Projectmanagement

Elk bouwproject vraagt om een efficiënte aansturing. Tijd is immers waardevol in meer dan één opzicht. Onze projectmanagers begrijpen dat als geen ander. Projecten begeleiden is het fundament van onze organisatie. Door de verrassende samenwerking van junior, medior en senior projectmanagers zorgen wij altijd voor innovatieve en resultaatgerichte oplossingen. Een werkvorm die fijn is voor alle betrokkenen.

Waar wij in kunnen ondersteunen?

 • Project Startup
  Voorafgaand aan het project zetten we de lijnen uit. Hiermee creëren we een goede basis voor het project. Alle taken, verwachtingen en beloftes worden duidelijk op papier gezet. Daarnaast kunnen we in deze fase kennismaken met elkaar en verbindingen maken in het team.
 • Project Coaching
  Hierbij combineren wij de focus op het resultaat van het project met zorgvuldige aandacht voor het leren van nieuwe kennis en vaardigheden bij projectteamleden en werkprocessen.
 • Readiness Review
  Wij analyseren de complete projectorganisatie en brengen advies uit over verbeteringen.
 • Project Recovery
  Dreigt het project vast te lopen? Wij helpen bij herstel en bijsturing zodat de voortgang gewaarborgd blijft.

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

Actueel

Podcast

de BouwHub-date

Inmiddels een tijd geleden postte we hier een stuk over onze allereerste pilot aflevering van 'de BouwHub'. Inmiddels zijn we al bij de zesde aflevering beland.... lees verder

Blog

Samen Beter Samenwerken - AHM1

Half april vond de eerste All-Hands Meeting (AHM) van 2022 plaats. Deze keer waren we hiervoor op bezoek bij de studentenroeiverenging Skøll in Amsterdam. Hoe we... lees verder

Podcast

De BouwHub E.01 - Opleveren

De eerste aflevering van onze podcast 'de BouwHub' is vanaf NU te luisteren op al je favoriete podcast kanalen! In deze aflevering hebben we het over... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort