Projectmanagement

Projectmanagement

Elk bouwproject vraagt om een efficiënte aansturing. Tijd is immers waardevol in meer dan één opzicht. Onze projectmanagers begrijpen dat als geen ander. Projectmanagement en begeleiding is het fundament van onze organisatie. Door de verrassende samenwerking van junior, medior en senior projectmanagers zorgen wij altijd voor innovatieve en resultaatgerichte oplossingen. Een werkvorm die fijn is voor alle betrokkenen.

Waar wij in kunnen ondersteunen?

 • Project Startup
  Voorafgaand aan het project zetten we de lijnen uit. Hiermee creëren we een goede basis voor het project. Alle taken, verwachtingen en beloftes worden duidelijk op papier gezet. Daarnaast kunnen we in deze fase kennismaken met elkaar en verbindingen maken in het team.
 • Project Coaching
  Hierbij combineren wij de focus op het resultaat van het project met zorgvuldige aandacht voor het leren van nieuwe kennis en vaardigheden bij projectteamleden en werkprocessen.
 • Readiness Review
  Wij analyseren de complete projectorganisatie en brengen advies uit over verbeteringen.
 • Project Recovery
  Dreigt het project vast te lopen? Wij helpen bij herstel en bijsturing zodat de voortgang gewaarborgd blijft.

Benieuwd waar we momenteel projectmanagement doen?

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior, medior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Op zoek naar een Projectmanager?

Wij hebben veel ervaring met de rol van projectmanager en praten daar graag met je over verder. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Actueel

Bureauweekend 2023

Op 6 oktober was het eindelijk zo ver.. het Bureauweekend! Na maanden van plannen maken en voorpret, verzamelden alle PRO6 collega’s én hun partners zich ’s... lees verder

Blog

Werken in een holacratische organisatie

Werken bij PRO6 Managers betekent werken volgens de principes van Holacracy. Voor nieuwe collega’s die altijd bij hiërarchisch georganiseerde bedrijven hebben gewerkt is dat vaak een... lees verder

Blog

Projectsucces is 20% inhoud en 80% samenwerking

PRO6 managers is een projectmanagementbureau, het is de kern van wat wij doen. Het managen van projecten doen we in de vorm van contractmanagement, project-/ procesbeheersing... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort