Projectmanagement

Projectmanagement

Elk bouwproject vraagt om een efficiënte aansturing. Tijd is immers waardevol in meer dan één opzicht. Onze projectmanagers begrijpen dat als geen ander. Projecten begeleiden is het fundament van onze organisatie. Door de verrassende samenwerking van junior, medior en senior projectmanagers zorgen wij altijd voor innovatieve en resultaatgerichte oplossingen. Een werkvorm die fijn is voor alle betrokkenen.

Waar wij in kunnen ondersteunen?

 • Project Startup
  Voorafgaand aan het project zetten we de lijnen uit. Hiermee creëren we een goede basis voor het project. Alle taken, verwachtingen en beloftes worden duidelijk op papier gezet. Daarnaast kunnen we in deze fase kennismaken met elkaar en verbindingen maken in het team.
 • Project Coaching
  Hierbij combineren wij de focus op het resultaat van het project met zorgvuldige aandacht voor het leren van nieuwe kennis en vaardigheden bij projectteamleden en werkprocessen.
 • Readiness Review
  Wij analyseren de complete projectorganisatie en brengen advies uit over verbeteringen.
 • Project Recovery
  Dreigt het project vast te lopen? Wij helpen bij herstel en bijsturing zodat de voortgang gewaarborgd blijft.

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

Actueel

Circulariteit in aanbestedingen: hoe staan we ervoor en wat kan beter?

In november is Ola Tabasha bij ons afgestudeerd voor haar onderzoek naar toepassing van circulariteit in aanbestedingen aan de TU Delft. De professoren van de universiteit... lees verder

Check. Aanbesteding Middenmeer Noord afgerond!

Dura Vermeer gaat samen met Van den Heuvel BV het project Groot Onderhoud Middenmeer Noord uitvoeren. In dit project, van de gemeente Amsterdam, wordt in vrijwel... lees verder

Blog

Kwalitijd: inzicht in de samenwerking

Een tijd geleden hebben wij het concept ‘Kwalitijd’ geïntroduceerd. Geen typefout, maar een samenvoeging van kwaliteit en tijd. Twee factoren die naar onze mening onmisbaar zijn... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort