Werkweek van Annette

Annette is sinds 2019 contractmanager bij PRO6managers. Ze neemt je mee in haar diverse werkweek.

Maandag

Vandaag was een thuiswerkdag. Dat gaf mij de gelegenheid om ’s ochtends vroeg eerst mijn hardlooprondje te doen. Dus fris en fruitig de werkweek gestart! Het begon direct met goed nieuws: Ik ontving de bevestiging dat we de opdracht voor een project bij Afval Energie Bedrijf (AEB) Amsterdam hebben gekregen. Matthijs en ik gaan er donderdag direct naar toe om het samen met opdrachtgever op te starten. Verder de dag besteed aan de voorbereidingen van mijn overleggen de komende week, mijn rolinvulling ‘Marktplaatsen Master’ en ook nog een afspraak gemaakt met een student voor een interview met mij over bouwteams. Het was vandaag een korte werkdag. Om 15 uur vrij genomen en de rest van de middag ook nuttig besteed aan mijn vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish.

Dinsdag

Samen met Irma en Camiel op ons fijne kantoor aan de Henry Dunantstraat gewerkt. Het was een drukke boel in en rondom kantoor. De glazenwassers waren druk bezig de ramen te zemen, op de 3e verdieping werd verbouwd, er werden nieuwe tv-schermen gemonteerd in onze vergaderkamers en G-Flex kwam langs om nog meer nieuwe digitale snufjes te monteren. Het hele kantoor is weer tiptop in orde om hybride te kunnen werken met de nieuwste technieken en grote schermen.  Ook bieden de nieuwe technieken meer mogelijkheden om online trainingen te geven en te vergaderen.

Woensdag

Vanochtend al vroeg op pad naar Lichtenvoorde. Ik begeleid het bouwteam Oost-Gelre, een samenwerking tussen gemeente Oost-Gelre en Remondis Smart Infra. In de fase tot 1 oktober 2021 is het bouwteam bezig met het opstellen van het meerjarig beheer- en onderhoudsplan en de samenwerkingsovereenkomst voor de uitvoering van het onderhoud voor de komende 8 jaar. Als voorzitter van het bouwteam help ik het bouwteam met het aanbrengen van meer structuur en focus ik op het samenwerken binnen het bouwteam. We hebben vandaag een goed overleg gevoerd met veel interactie en een paar goede stappen voorwaarts gezet. Het was voor mij de eerste ‘live-kennismaking’ met het team. Alleen maar leuke mensen met de juiste spirit om van dit bouwteam een succes te maken.

De middag heb ik op kantoor doorgebracht. Met Matthijs ons overleg bij AEB voorbereid voor donderdag. Ook een gesprek gevoerd met mijn opdrachtgever Annette Berrevoets over het project ‘Vervangende nieuwbouw Amersfoortse Berg’ ter voorbereiding op ons overleg met de geselecteerde architect en verder gewerkt aan de maandrapportage voor dit project. Ook samen met Aimée de voorbereiding van strategie brainstormsessie doorgesproken.

Donderdag

De werkdag weer thuis opgestart na een rondje sportschool. Om 11 uur stond de afspraak met SVP, onze geselecteerde architect voor het project ‘vervangende nieuwbouw Amersfoortse Berg’, op de planning. Het kantoor van SVP ligt midden in de mooie binnenstad van Amersfoort.

We hebben de planning doorgenomen en afspraken gemaakt voor na de zomervakantie, als ze echt van start gaan met de ontwerpwerkzaamheden. Ik begeleid als projectmanager, namens opdrachtgever, de werkzaamheden van het ontwerpteam. Met mijn oorspronkelijk achtergrond als bouwkundige vind ik het erg leuk om na alle infra projecten weer een bouwkundig project te doen.

Na het overleg bij SVP kon ik direct door naar Amsterdam. Om 14 uur meldden Matthijs en ik ons bij AEB voor onze eerste afspraak met onze opdrachtgever. We spraken met de projectleider van AEB, de projectleider en de HSE-manager van Vattenfall over de aanleg van de warmtetransportleiding. Onze opdracht betreft het vastleggen van (contractuele) voorwaarden voor het gebruik van het AEB-terrein gedurende de uitvoeringswerkzaamheden door de aannemer van Vattenfall. We kregen na afloop nog een rondleiding over het AEB-terrein.
Wat een contrast, ’s ochtends de binnenstad van Amersfoort en ’s middags het havengebied Amsterdam. Het is nooit saai bij PRO6 managers!

Vrijdag

De vrijdag is (traditioneel) dé PRO6 dag. Daar waar wij van maandag t/m donderdag vooral aan onze projecten bij onze opdrachtgevers werken hebben we op vrijdag de samenwerkdag met collega’s en tijd voor onze ‘rollen’. Vanochtend stond er het PRO6 ommetje gepland; ofwel in kleine groepjes een wandeling maken. Meestal start een ommetje bij iemand thuis, maar vandaag zijn we vanuit kantoor gestart. We hebben een rondje van 6,5 km gelopen via het park Schothorst en de wijk Kattenbroek.

Eenmaal per drie weken hebben we een rol-/werkoverleg en dat stond ook weer vanmiddag de agenda. Dit overleg gaat op holocratische wijze, we bepalen tijdens het overleg samen de agenda, gebaseerd op spanningen die bij de mensen leven. Wez gaf een interessante presentatie van zijn rol ‘Master of Tools’. Na de check-out, waarmee we overleggen standaard afsluiten, was het voor mij ook tijd om de werkweek af te sluiten.

Het was een leuke, dynamische en afwisselende week. Ik heb weer veel collega’s gezien en heb aan mooie projecten gewerkt.

Bekijk de gerelateerde vacature

Contractmanager

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Onze werkwijze? Of simpelweg naar ons? Bel of mail ons, dat vinden we leuk en dan praten we graag met je verder!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort