Holacracy®

Holacracy®

PRO6 managers is als organisatie georganiseerd volgens de spelregels van Holacracy. Deze spelregels hanteren wij in onze overleggen en taak- en rolverdeling. Het maakt het werken leuker, sneller en effectiever. Door het toepassen van de principes van Holacracy op zowel kantoor als binnen onze projecten is er meer ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest.

Naast de dagelijkse werkzaamheden heeft elke medewerker een of meerdere rollen die nodig zijn om het bedrijf door te laten draaien. Hierbij kun je denken aan rollen als ‘ICT beheerder’, ‘officemanager’, en ‘websitebeheer’, maar ook ‘chef de vendredi’ en ‘schatkist’. Vier dagen in de week voeren we ons werk als projectmanager, contractmanager, of projectbeheerser uit en op vrijdag werken we aan onze rollen en PRO6.

Het toepassen van Holacracy betekent continue ontwikkelen, leren en ontdekken. Weten welke reis wij al gemaakt hebben? Of overweeg je ook meer te doen met teamgericht werken? Onze ervaringen delen wij graag. Neem vooral contact met ons op, dat vinden we leuk!

Holacratisch Project management

Practice what you preach. Zelf werken we sinds 2015 volgens de principes van Holacracy en zien we veel verbeteringen in onze projecten. Nu wij zelf de voordelen ervaren van Holacratisch werken, gunnen we dat onze projectpartners ook. Om die reden ontwikkelen wij continu onze visie op Holacratisch werken binnen projecten. Dit doen we onder de werktitel ‘Holacratisch Projectmanagement’. Daarbij werken we met:

  • het toepassen van check-in en check-out rondes in overleggen
  • het benoemen van tensions – spanningen (prikkels) om verbeteringen aan te jagen
  • het op zoek naar verbeteringen steeds de vraag te stellen: is er een fundamenteel bezwaar of is het een werkbaar voorstel?

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior, medior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Geintrigeerd door Holacracy?

Weten welke reis wij al gemaakt hebben? Of overweeg je ook meer te doen met teamgericht werken? Onze ervaringen delen wij graag. Neem vooral contact met ons op, dat vinden we leuk!

Actueel

Bureauweekend 2023

Op 6 oktober was het eindelijk zo ver.. het Bureauweekend! Na maanden van plannen maken en voorpret, verzamelden alle PRO6 collega’s én hun partners zich ’s... lees verder

Blog

Werken in een holacratische organisatie

Werken bij PRO6 Managers betekent werken volgens de principes van Holacracy. Voor nieuwe collega’s die altijd bij hiërarchisch georganiseerde bedrijven hebben gewerkt is dat vaak een... lees verder

Blog

Projectsucces is 20% inhoud en 80% samenwerking

PRO6 managers is een projectmanagementbureau, het is de kern van wat wij doen. Het managen van projecten doen we in de vorm van contractmanagement, project-/ procesbeheersing... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort