Check. Aanbesteding Middenmeer Noord afgerond!

Dura Vermeer gaat samen met Van den Heuvel BV het project Groot Onderhoud Middenmeer Noord uitvoeren. In dit project, van de gemeente Amsterdam, wordt in vrijwel de gehele wijk onderhoud aan de ondergrondse kabels en leidingen (riolering, waterleiding, gasleiding en elektrakabels) gepleegd. Ook leggen we een warmtedistributienet aan, zodat Middenmeer Noord in de toekomst kan worden aangesloten op een duurzaam warmtenet. Omdat de weg open gebroken wordt, vernieuwen we ook de verharding en knappen we het groen op. Daarnaast vindt er een dijkverbetering op de Linneauskade plaats.

In het kader van deze gebiedsgerichte aanpak zijn Liander, Waternet, waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam een samenwerking aangegaan. De werkzaamheden starten naar verwachting nog voor het einde van het jaar en zijn afgerond in 2026.

Wat er gebeurt in Middenmeer Noord is nieuw in Nederland! In opdracht van de gemeenteraad van Amsterdam wordt onderzocht of het mogelijk is om een warmtebedrijf te ontwikkelen in handen van een bewonerscoöperatie te Middenmeer Amsterdam.

Rob Henneveld is als Contractmanager verbonden aan het project Middenmeer Noord en heeft namens de gemeente Amsterdam het volledige aanbestedingtraject begeleid.


Actueel

ISO9001

Wij waren in 2017 de eerste holacratisch georganiseerde organisatie ter wereld die het ISO9001 certificaat ontving van CIIO (meer weten over holocratie? Wat, hoe en waarom? Klik... lees verder

Podcast

de BouwHub-date

Inmiddels een tijd geleden postte we hier een stuk over onze allereerste pilot aflevering van 'de BouwHub'. Inmiddels zijn we al bij de zesde aflevering beland.... lees verder

Blog

Samen Beter Samenwerken - AHM1

Half april vond de eerste All-Hands Meeting (AHM) van 2022 plaats. Deze keer waren we hiervoor op bezoek bij de studentenroeiverenging Skøll in Amsterdam. Hoe we... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort