Check. Aanbesteding Middenmeer Noord afgerond!

Dura Vermeer gaat samen met Van den Heuvel BV het project Groot Onderhoud Middenmeer Noord uitvoeren. In dit project, van de gemeente Amsterdam, wordt in vrijwel de gehele wijk onderhoud aan de ondergrondse kabels en leidingen (riolering, waterleiding, gasleiding en elektrakabels) gepleegd. Ook leggen we een warmtedistributienet aan, zodat Middenmeer Noord in de toekomst kan worden aangesloten op een duurzaam warmtenet. Omdat de weg open gebroken wordt, vernieuwen we ook de verharding en knappen we het groen op. Daarnaast vindt er een dijkverbetering op de Linneauskade plaats.

In het kader van deze gebiedsgerichte aanpak zijn Liander, Waternet, waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam een samenwerking aangegaan. De werkzaamheden starten naar verwachting nog voor het einde van het jaar en zijn afgerond in 2026.

Wat er gebeurt in Middenmeer Noord is nieuw in Nederland! In opdracht van de gemeenteraad van Amsterdam wordt onderzocht of het mogelijk is om een warmtebedrijf te ontwikkelen in handen van een bewonerscoöperatie te Middenmeer Amsterdam.

Rob Henneveld is als Contractmanager verbonden aan het project Middenmeer Noord en heeft namens de gemeente Amsterdam het volledige aanbestedingtraject begeleid.


Actueel

Contractmanagement bij PRO6

Een van de pijlers van PRO6 managers is het contractmanagement. Onze collega’s Mark en Quinten nemen je mee in de diversiteit van dit vak. Mark Siewers... lees verder

15 jaar PRO6 managers

Dit jaar bestaat PRO6 managers 15 jaar. Het is tijd voor ons derde lustrum. Vanaf deze pagina nemen we je mee in alles wat we dit... lees verder

ISO9001

Wij waren in 2017 de eerste holacratisch georganiseerde organisatie ter wereld die het ISO9001 certificaat ontving van CIIO (meer weten over holocratie? Wat, hoe en waarom? Klik... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort