Contractmanagement

Contractmanagement

Contractmanagement, een belangrijk onderwerp in onze bouwwereld. PRO6 managers richt zich binnen het contractmanagement vooral op een goede samenwerking tussen partijen. Een van de succesfactoren voor een goede samenwerking is het maken en vastleggen van goede en duidelijke afspraken, die op maat zijn voor de betreffende situatie. Wij stellen deze contracten op, besteden ze aan, beheren ze gedurende de looptijd van het project. Altijd met oog voor een prettige samenwerking, evenwichtige risico(ver)deling en oog voor de belangen van alle contractpartijen.

Waar wij in kunnen ondersteunen?

 • Contract review
  Op basis van een overall analyse op de contractdocumenten en een consistentie check tussen de contractdocumenten onderling brengen wij een compleet contractdossier in kaart. Deze review is geschikt voor iedere fase. Zowel ter voorbereiding op een aanbesteding als na de gunning. Wij zijn ervaren in alle soorten contract- en samenwerkingsvormen zoals UAV-gc, UAV, FIDIC, Tweefasen contracten, Bouwteams en allianties. Wij werken voor zowel opdrachtgevers als voor opdrachtnemers
 • Uitbestedingsadvies
  Wilt u een project aanbesteden maar weet u niet welke contractvorm en aanbestedingsprocedure het meest passend is? Wij adviseren opdrachtgevers in deze keuze en leggen dit vast in een inkoopstrategie of inkoopplan.
 • Aanbestedingsdossier
  Is het inkoopplan vastgesteld? Wij kunnen u daarna ondersteunen in het opstellen van het aanbestedingsdossier; de contractdocumenten en het aanbestedingsdocument. En vervolgens de gehele aanbesteding uitvoeren.
 • Systeemgerichte contractbeheersing (SCB)
  Na sluiting van het contract ondersteunen wij graag  in het risico-gestuurd beheersen van de uitvoering van uw project(en).
 • Claimmanagement
  Mocht het onverhoopt toch uitmonden in een claim situatie, dan kunnen we zowel in de rol van OG als van ON , of als onafhankelijk derde, de situatie beschouwen en hierover adviseren en ondersteunen.
 • Bouwteam-begeleiding

Benieuwd waar we momenteel contractmanagement doen?

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior, medior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Een contractmanager nodig?

Heb je een project waar nodig een contractmanager aan boord zou moeten komen? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Actueel

Bureauweekend 2023

Op 6 oktober was het eindelijk zo ver.. het Bureauweekend! Na maanden van plannen maken en voorpret, verzamelden alle PRO6 collega’s én hun partners zich ’s... lees verder

Blog

Werken in een holacratische organisatie

Werken bij PRO6 Managers betekent werken volgens de principes van Holacracy. Voor nieuwe collega’s die altijd bij hiërarchisch georganiseerde bedrijven hebben gewerkt is dat vaak een... lees verder

Blog

Projectsucces is 20% inhoud en 80% samenwerking

PRO6 managers is een projectmanagementbureau, het is de kern van wat wij doen. Het managen van projecten doen we in de vorm van contractmanagement, project-/ procesbeheersing... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort