Contractmanagement

Contractmanagement

Iedereen in de bouw weet: de fundering moet goed zijn. Contractmanagement is de fundering van een goed project. Daar weten wij alles van. In omvangrijke projecten, waarbij meerdere partijen van elkaar afhankelijk zijn, is het goed om alles vooraf met elkaar af te spreken en contractueel vast te leggen. Wij beheren én verdedigen deze contracten dan ook gedurende de looptijd van het project. Prettig idee toch?

Waar wij in kunnen ondersteunen?

 • Een Contract Review
  Op basis van een quickscan brengen wij een compleet contractdossier in kaart. Deze review is geschikt voor iedere fase. Zowel ter voorbereiding op een aanbesteding als na de gunning.
 • Een contractenbuffet tijdens de voorbereidingsfase
  Het contractenbuffet volgt op de review: wij selecteren alle contractvormen die van belang zijn voor de aanbesteding. Hierna kunnen de definitieve contractvormen worden gekozen.
 • Systeemgerichte contractbeheersing (SCB)
  Het risico gestuurd beheersen van de uitvoering van uw project(en).
 • UAV-GC 2005.
  Wilt u een innovatief contract aangaan met marktpartijen? In dat geval adviseren wij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Wanneer het contract eenmaal gesloten is, zullen wij het effectief beheersen.
 • Integratie van Kwaliteitsmanagement en Contractmanagement.

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

Actueel

Blog

Kwalitijd: inzicht in de samenwerking

Een tijd geleden hebben wij het concept ‘Kwalitijd’ geïntroduceerd. Geen typefout, maar een samenvoeging van kwaliteit en tijd. Twee factoren die naar onze mening onmisbaar zijn... lees verder

Blog

Werkweek van: Annette

Terwijl veel collega’s en opdrachtgevers al op vakantie zijn vermaakt Annette zich nog prima op het werk. Afgelopen week was een leuke werkweek met veel afwisseling.... lees verder

Blog

All Hands Meeting Q2

Vrijdag 9 juli had PRO6 managers de tweede All Hands Meeting (AHM) van 2021. Esile en Aimée zijn in februari van dit jaar begonnen met werken... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort