Over PRO6 managers

PRO6 managers is een projectmanagementbureau in de infra, industrie en energietransitie. Onze expertises liggen bij rollen als projectmanager, contractmanager en projectbeheerser, maar daarnaast zijn we gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van Bouwteams, organisatie coaching, systems engineering, tendermanagement en mediation. Dit alles doen we met onze purpose “Samen Beter Bouwen” als drijfveer. We focussen ons op verbinding en vanuit samenwerking het beste resultaat voor een project neer te zetten. PRO6 managers werd in 2007 opgericht vanuit de wens om af te komen van ‘gedoe’ in projecten. Bouwprojecten tekenen zich vaak door uitloop in tijd en budget, en dat kan volgens ons beter. Een PRO6-er brengt op projecten:

  • nachtrust door ons meesterschap en onze betrokkenheid;
  • overzicht door complexe zaken tot de essentie terug te brengen;
  • verbinding tussen mensen waardoor ze optimaal samen kunnen werken;
  • kwaliteit van onze resultaten en processen
  • verbetering van klantorganisaties door onze kennis over te dragen én hands-on mee te werken

Een PRO6-er is niet in één hokje te plaatsen, we vinden het juist waardevol om mensen met verschillende achtergronden en invalshoeken samen te brengen. Als je meer over onze collega’s wil weten kun je hier meer lezen over wat iedereen drijft. Wat elke PRO6-erin ieder geval in zich heeft, is ondernemerschap, drang naar innovatie, resultaatgerichtheid, en betrokkenheid zowel bij elkaar en de projecten waar we werken.

Vier dagen in de week werken we aan projecten voor de klant. Soms op hele grote projecten, soms op kleinere projecten, maar elk project kent haar eigen complexiteit. Wij gaan namelijk aan van projecten die ongewoon en/of gecompliceerd zijn. Standaard werk laten we liever aan iemand anders over. Zo werken we bijvoorbeeld aan:

  • de Oranje Loper in Amsterdam, een grote vernieuwingsopgave in een complexe omgeving;
  • het herstel van aardbevingsschade in Groningen, genaamd Duurzaam Herstel;
  • Osiris, een warmte- en CO2-netwerk in West-Brabant dat de grootste is in zijn soort.

Meer projecten waar we aan werken vindt je hier.

De vijfde dag is PRO6 vrijdag. Op die dag werken we samen aan interne projecten of onze rollen en vindt eens in de drie weken ons enige gezamenlijke overleg plaats. PRO6 managers is namelijk georganiseerd volgens de principes van Holacracy. Holacracy gaat uit van zelfsturing en stapt af van een hiërarchische structuur. Een baas of teamleider ga je bij ons dus niet vinden. De taken en verantwoordelijkheden die nodig zijn om een organisatie draaiende te houden, zijn gevangen in rollen. Elke PRO6-er heeft een aantal rollen en is als het ware manager van de eigen daarbij horende verantwoordelijkheden. We passen de principes van Holacracy vooral toe op kantoor, maar ook binnen onze projecten maakt een PRO6-er meer ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest.

Na dit alles enthouisast geworden over wat wij doen, onze werkwijze of over ons als geheel? Je kunt onze openstaande vacatures bekijken, maar je mag ook altijd vrijblijvend langskomen en een keer meekijken. Bijvoorbeeld op onze vrijdag! Mail of bel ons, dan nodigen we je graag uit.

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort